E-pošta polinom-bregar@siol.net
Telefon POLINOM d.o.o.

POLINOM d.o.o. računovodski servis za podjetja in s.p.

Trg zbora odposlancev 12 c
1330, Kočevje

01 895 72 42
polinom-bregar@siol.net

Zgodovina

Podjetje POLINOM d.o.o. je bilo ustanovljeno pred več kot tridetetimi leti in sicer leta 1990, kot eno izmed prvih zasebnih računovodskih servisov v Sloveniji. V času neprestanega delovanja je podjetje na slovenskem trgu zavzelo pomemben segment v sektorju računovodskih servisov. Svoj položaj iz leta v leto nadgrajuje z vlaganjem energije in sredstev v razvoj, implementacijo in nadgradnjo svojih storitev, kakor tudi z permanentnim izobraževanjem vseh zaposlenih.

 

Polinom d.o.o. v današnjem času

V našem podjetju so zaposleni računovodje z širokim znanjem iz smeri računovodstva v povezavi z informacijskimi programi in tehnologijami, ki v veliki meri pripomorejo k skrajševanju časa obdelave računovodskih podatkov (enkratni vnosi) in s tem tudi zmanjšanju cene računovodskih storitev.

Uporabljamo programsko opremo najbolj prepoznavnih programskih hiš specializiranih za razvoj in implementacijo računovodskih programov.

Podjetje se nahaja v lepo urejenih poslovnih prostorih, za parkiranje pred poslovnimi prostori je poskrbljeno.

Ne prezrite! POSEBNA UGODNOST

Vsem gospodarskim družbam bomo v prvem mesecu sodelovanja usluge vršili brezplačno prenos in nastavitev otvoritvenih stanj v programskih evidencah glavne knjige in registra osnovnih sredstev pri prehodu računovodstva se podjetju ne zaračunava posebej.

Stroškov prevzema in oddaje računovodsko poslovne dokumentacije ne zaračunavamo posebej.

Na osnovi izpolnjenega ponudbenega obrazca vam bomo izdelali informativni izračun storitve.